Brantjes Makelaars

Een huis kopen?

Een woning kopen met een aankoopmakelaar

Een woning kopen met een aankoopmakelaar geeft je de zekerheid dat je ook echt een droomhuis koopt. Prijs en kwaliteit moeten in verhouding zijn. Een aankoopmakelaar kent bovendien de mogelijke problematiek van funderingen, bodemverontreiniging of bouwfouten in een bepaalde wijk. Brantjes Makelaars is deskundig en op de hoogte van de actuele stand van zaken in het werkgebied midden-Kennemerland en de Zaanstreek. We kunnen je zodoende goed adviseren bij de aankoop van jouw droomhuis.

  • Uitgebreid zoeken
  • Samen bezichtigen
  • Prijsonderhandeling
  • Bouwkundig onderzoek
  • Notaris
  • Aankoopcheck
Uitgebreid zoeken

Onze makelaars zijn dagelijks actief in de regio en weten wanneer woningen in de verkoop komen nog voordat deze op Funda staan.

Neem contact op

Samen bezichtigen

Lijkt het huis te voldoen aan jouw wensen, dan gaan we samen op pad. We doen een opname van het huis tijdens de bezichtiging en zullen na afloop onze bevindingen met je bespreken. Doordat we actief zijn in de regio kennen we de buurt goed. Dat is belangrijk bij de bezichtiging van een huis. Je koopt een woning, maar ook de omgeving moet naar jouw wens zijn.

Neem contact op

Prijsonderhandeling

Wij kopen en verkopen dagelijks woningen. We beschikken over uitgebreide informatie over woningen in ons werkgebied, die we gebruiken om je optimaal te kunnen adviseren over de woning die je op het oog hebt. We doen in jouw opdracht de biedingen, met als doel de woning voor je aan te kopen tegen de scherpst mogelijk prijs.

Neem contact op

Bouwkundig onderzoek

Soms is het nodig om een woning aanvullend bouwkundig te laten keuren. Bijvoorbeeld om de bouwkundige staat van de constructieve onderdelen beter te kunnen inschatten. Daarvoor schakelen wij in onderling overleg met jou een goed bouwkundig bureau in. De bouwkundige gaat o.a. voor je de kruipruimte in en het dak op. Na afloop bespreken we samen de resultaten, waarvan uiteindelijk een bouwkundig rapport zal worden gemaakt.

Neem contact op

Notaris

Bij het kopen van een huis hoort een hoop papierwerk: eigendomsbewijs, kadastrale gegevens, vragenlijsten, stukken van de Vereniging van Eigenaren en andere relevante stukken nemen we voor je door. Na het tekenen van de koopakte volgt de termijn voor het verkrijgen van de financiering. De uiterste termijn voor de financiering zullen we samen met je bewaken. Zodra de financiering rond is zullen we je begeleiden bij de overdracht bij de notaris inclusief de oplevering van het huis.

Neem contact op

Recent aanbod

 

Uitgelicht

Bekijk ons volledige aanbod
Bekijk ons volledige aanbod
Recent bekeken
Recent bekeken

Recent bekeken