Brantjes Makelaars

Een huis kopen?

Een huis kopen met een aankoopmakelaar

Een huis kopen met een aankoopmakelaar geeft je de zekerheid dat je ook echt een droomhuis koopt. Prijs en kwaliteit moeten in verhouding zijn. Onze aankoopmakelaars kennen bovendien de mogelijke problematiek van funderingen, bodemverontreiniging of bouwfouten in een bepaalde wijk. Brantjes Makelaars is deskundig en op de hoogte van de actuele stand van zaken in het werkgebied midden-Kennemerland en de Zaanstreek. Wij kunnen je zodoende goed adviseren bij de aankoop van jouw nieuwe huis.

 

 Voordelen van een aankoopmakelaar

 • Selecteren van huizen uit het grote aanbod (zowel op de actieve markt als in stille verkoop) die voldoen aan jouw wensen;
 • Ontzorgt en maakt alle afspraken voor bezichtigingen;
 • Bij bezichtigingen ben je niet alleen, maar word je ondersteund door onze aankoopmakelaar;
 • Onze aankoopmakelaar blijft objectief en is eerlijk over gebreken;
 • Informeert je over bestemmingsplannen, funderingen en andere belangrijke zaken;
 • Bouwkundig onderzoek nodig? De aankoopmakelaar heeft de juiste contacten;
 • De aankoopmakelaar regelt een professionele notaris en taxateur;
 • Tot aan de overdracht bij de notaris is er begeleiding en hulp;
 • Onderhandelen met ervaring, zo betaal je nooit te veel!  
 • Wij zijn er ook voor de nazorg. Loop je tegen problemen aan na de aankoop, dan proberen wij dit zo goed mogelijk voor je op te lossen.  
 • Aankoopscan
 • Actief op zoek
 • Samen bezichtigen
 • Prijsonderhandeling
 • Bouwkundig onderzoek
 • Notaris
Aankoopscan

Door gebruik te maken van onze gratis aankoopscan komen wij precies te weten wat voor soort woning je zoekt, in welke prijsklasse je zoekt en in welke plaats jouw nieuwe woning moet staan. Nadat je deze korte vragenlijst hebt beantwoord nemen wij telefonisch contact met je op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak nemen we jouw situatie door, zodoende weten we precies welke strategie we moeten hanteren en aan welke eisen jouw droomhuis moet voldoen. Onze makelaars zijn dagelijks actief in de regio en weten precies wanneer woningen in de verkoop komen, nog voordat deze op Funda verschijnen. 

Start aankoopcheck

Actief op zoek

De zoektoch naar jouw droomhuis is begonnen en je wilt een huis gaan bezichtigen. De informatie betrreft de woning heb je uitvoerig doorgelezen en de foto's maken je nog enthousiaster. Dit is het moment om onze aankoopmakelaar in te schakelen. 

Neem contact op

Samen bezichtigen

Lijkt het huis te voldoen aan jouw wensen, dan gaan we samen op pad. We doen een opname van het huis tijdens de bezichtiging en zullen na afloop onze bevindingen met je bespreken. Doordat we actief zijn in de regio kennen we de buurt goed. Dat is belangrijk bij de bezichtiging van een huis. Je koopt een huis, maar ook de omgeving moet naar jouw wens zijn.

Neem contact op

Prijsonderhandeling

Wij kopen en verkopen dagelijks huizen. We beschikken over uitgebreide informatie over huizen in ons werkgebied, die we gebruiken om je optimaal te kunnen adviseren over het huis die je op het oog hebt. In jouw opdracht doen we de biedingen, met als doel het huis voor je aan te kopen tegen de scherpst mogelijk prijs en de beste voorwaarden. 

Neem contact op

Bouwkundig onderzoek

Soms is het nodig om een huis aanvullend bouwkundig te laten keuren. Bijvoorbeeld om de bouwkundige staat van de constructieve onderdelen beter te kunnen inschatten. Daarvoor schakelen wij in onderling overleg met jou een goed bouwkundig bureau in. De bouwkundige gaat o.a. voor je de kruipruimte in en het dak op. Na afloop bespreken we samen de resultaten, waarvan uiteindelijk een bouwkundig rapport zal worden gemaakt.

Neem contact op

Notaris

Bij het kopen van een huis komt een hoop papierwerk kijken: eigendomsbewijs, kadastrale gegevens, vragenlijsten, stukken van de VVE (Vereniging Van Eigenaren) en andere relevante stukken nemen we voor je door. Na het tekenen van de koopakte volgt de termijn voor het verkrijgen van de financiering. De uiterste termijn voor de financiering zullen we samen met je bewaken. Zodra de financiering rond is zullen we je begeleiden bij de overdracht bij de notaris inclusief de oplevering van het huis.

Neem contact op

Recent aanbod

 

Uitgelicht

Bekijk ons volledige aanbod
Bekijk ons volledige aanbod
Recent bekeken
Recent bekeken

Recent bekeken