Brantjes Makelaars

Diensten

Hoe kunnen we je nog meer van dienst zijn?

Door onze jarenlange ervaring en veel deskundigheid kunnen we je op alle manieren helpen. Als je een huis gaat kopen, moet je veel zaken regelen. Voor veel van deze zaken hebben we deskundigheid in huis óf onder handbereik.

  • Bouwkundig onderzoek
  • Verkoop huidige woning
  • Taxaties
  • Verzekeringen
  • Hypotheken
  • Aankoopmakelaar
Bouwkundig onderzoek

Soms is het nodig om een woning aanvullend bouwkundig te laten keuren. Bijvoorbeeld om de bouwkundige staat van de constructieve onderdelen beter te kunnen inschatten. Daarvoor schakelen wij in onderling overleg met jou een goed bouwkundig bureau in. De bouwkundige gaat o.a. voor je de kruipruimte in en het dak op. Na afloop bespreken we samen de resultaten, waarvan uiteindelijk een bouwkundig rapport zal worden gemaakt.

Neem contact op

Verkoop van je huidige woning

Je wilt jouw huis verkopen maar ook een huis kopen? Hiervoor hebben wij een interessant combinatiepakket. Je wilt een goede prijs voor je huis of juist niet te veel betalen. Dankzij jarenlange ervaring en de juiste kennis kunnen wij een antwoord geven op alle vragen waar jij mee zit of misschien nog niet eens aan gedacht hebt.

Meer informatie

Taxaties

Aan woningtaxaties en bedrijfstaxaties worden strenge eisen gesteld. Onze taxateurs zijn gecertificeerd en bevoegd om te taxeren voor álle banken en financiële instellingen in Nederland. Wij zijn zeer ervaren, werken volledig onafhankelijk en staan garant voor een realistisch en gedegen waardeoordeel. Wij zorgen voor een inzichtelijk en begrijpelijk taxatierapport.

Meer informatie

Verzekeringen

Schade is altijd vervelend. Wij willen dat jij kunt blijven doen waar je goed in bent. Daarom adviseren én begeleiden wij jou in geval van schade graag volledig. We laten je direct weten wat je van ons kunt verwachten. Wij zetten al onze kennis van verzekeringsoplossingen in. We maken een nuchtere analyse en geven een helder advies. Onze aandacht gaat uit naar de ondernemer en de onderneming, maar we vergeten de medewerkers als 'grootste kapitaal' van het bedrijf niet.

Meer informatie

Hypotheken

Een persoonlijke begeleiding en een deskundig hypotheekadvies. Wij begrijpen dat je met veel financiële vragen zit en geven daar graag antwoord op. Of je nou bezig bent met de koop of verkoop van je eerste huis, toe bent aan een andere woning, denkt aan het oversluiten of aanpassen van je hypotheek of vragen hebt over pensioenen en verzekeringen. We zijn volledig onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken, banken of andere financiële organisaties. Jij bent ons uitgangspunt bij het vinden van een passende hypotheek.

Meer informatie

Aankoopmakelaar

Een woning kopen met een aankoopmakelaar geeft je de zekerheid dat je ook echt een droomhuis koopt. Prijs en kwaliteit moeten in verhouding zijn. Een aankoopmakelaar kent bovendien de mogelijke problematiek van funderingen, bodemverontreiniging of bouwfouten in een bepaalde wijk. Brantjes Makelaars is deskundig en op de hoogte van de actuele stand van zaken in het werkgebied midden-Kennemerland en de Zaanstreek. We kunnen je zodoende goed adviseren bij de aankoop van jouw droomhuis.

Neem contact op

Recent bekeken