Brantjes Makelaars

Diensten

Hoe kunnen we je nog meer van dienst zijn?

Door onze jarenlange ervaring en veel deskundigheid kunnen we je op alle manieren helpen. Als je een huis gaat kopen, moet je veel zaken regelen. Voor veel van deze zaken hebben we deskundigheid in huis óf onder handbereik.

  • Bouwkundig onderzoek
  • Verkoop huidige woning
  • Taxaties
  • Verzekeringen
  • Hypotheken
Bouwkundig onderzoek

Een woning kopen betekent vaak dat je een kleine verbouwing gaat uitvoeren. Dan wil je niet dat die kleine verbouwing nare verrassingen geeft. Onze bouwkundig adviseur doorloopt de woning en geeft snel zijn advies. Hij gaat voor jou het dak op en duikt het kruipgat in..

Neem contact op

Verkoop van je huidige woning

Je wilt je huis verkopen maar ook een huis kopen? Hiervoor hebben wij een interessant combinatiepakket. Je wilt een goede prijs voor je huis of juist niet te veel betalen. Dankzij jarenlange ervaring en de juiste kennis kunnen wij een antwoord geven op alle vragen waar jij mee zit of misschien nog niet eens aan gedacht hebt.

Meer informatie

Taxaties

Aan woningtaxaties en bedrijfstaxaties worden strenge eisen gesteld. Onze taxateurs zijn gecertificeerd en bevoegd om te taxeren voor álle banken en financiële instellingen in Nederland. Wij zijn zeer ervaren, werken volledig onafhankelijk en staan garant voor een realistisch en gedegen waardeoordeel. Wij zorgen voor een inzichtelijk en begrijpelijk taxatierapport.

Meer informatie

Verzekeringen

Schade is altijd vervelend. Wij willen dat jij kunt blijven doen waar je goed in bent. Daarom adviseren én begeleiden wij jou in geval van schade graag volledig. We laten je direct weten wat je van ons kunt verwachten. Wij zetten al onze kennis van verzekeringsoplossingen in. We maken een nuchtere analyse en geven een helder advies. Onze aandacht gaat uit naar de ondernemer en de onderneming, maar we vergeten de medewerkers als 'grootste kapitaal' van het bedrijf niet.

Meer informatie

Hypotheken

Een persoonlijke begeleiding en een deskundig hypotheekadvies. Wij begrijpen dat je met veel financiële vragen zit en geven daar graag antwoord op. Of je nou bezig bent met de koop of verkoop van je eerste huis, toe bent aan een andere woning, denkt aan het oversluiten of aanpassen van je hypotheek of vragen hebt over pensioenen en verzekeringen. We zijn volledig onafhankelijk en hebben geen voorkeur voor bepaalde hypotheken, banken of andere financiële organisaties. Jij bent ons uitgangspunt bij het vinden van een passende hypotheek.

Meer informatie

Recent bekeken