Brantjes Makelaars

Ervaringen

Goede communicatie

“Voor de verkoop van een huis in deze prijsklasse moet je een professioneel makelaar inzetten. We verwachtten dat de verkoop wat langer zou duren. Maar het was binnen drie weken verkocht. Er was direct persoonlijk contact en goede terugkoppeling. We zijn heel tevreden, Brantjes Makelaars heeft laten zien dat ze zich onderscheiden in de markt.”

Betrouwbaar en open

“Het is een overspannen markt. We hebben het in het begin wel met z’n tweeën geprobeerd. Maar om een serieuze kans te maken, besloten we om met een aankoopmakelaar te werken. Jan vertelde duidelijk wat we van hem konden verwachten. Alles is boven verwachting uitgekomen. Klasse!”

Mensen met kennis

“We verwachten van een makelaar dat die alles goed regelt. En inderdaad is alles heel goed verlopen. We hebben ons vroegere huis verkocht, huren nu tijdelijk een ‘tussenwoning’ en hebben ook ons nieuwe huis aangekocht, allemaal via Brantjes. Bij de verkoop hebben we gebruik gemaakt van een styliste. Dat was een goede tip van Brantjes!”

Know-how en netwerk

“In het verleden hebben we al goede ervaring gehad met Brantjes bij een eerdere verkoop voor onze zoon. We hebben de juiste hulp gekregen tijdens de verkoop en vonden de professionaliteit en presentatie erg fijn. Niks anders dan lof daarvoor!”

Kunnen wij jou ook zo helpen?

Wij vinden het prettig om persoonlijk contact te hebben om je op de beste manier te kunnen helpen.

Recent bekeken