Optimaal resultaat met de 7 garanties

Brantjes Makelaars heeft de 7 garanties ontwikkeld zodat je zeker weet dat je het beste resultaat behaalt bij de verkoop van jouw huis. Het beste resultaat behalen begint met gebruik maken van een groot netwerk. Met ruim 10.000 volgers op social media hebben wij het grootste online bereik in de regio, mede daardoor is 64% van ons aanbod al binnen 4 weken verkocht.

Onze makelaars komen uit de buurt dus weten waar ze het over hebben. Daarnaast maken wij bij de verkoop van jouw huis gebruik van de nieuwste marketingtechnieken en vind je alle diensten die met het verkopen en aankopen van een huis te maken hebben onder één dak. Tot slot, een tevreden klant is ons hoofddoel, als we dat kunnen bereiken zijn ook wij 100% tevreden!

Gebruikmaken van de 7 garanties?

Ben je van plan je huis te verkopen? We adviseren je graag over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Ik wil graag…

Mijn huis verkopen via BrantjesEen huis verkopen én aankopenWeten wat mijn huis waard isInteresse in mijn huis bekijken

De 7 garanties van Brantjes Makelaars

1

Het allergrootste bereik

Om je huis te verkopen, wil je zoveel mogelijk zoekers bereiken. Brantjes heeft geïnvesteerd in het grootste bereik in de regio, met bijvoorbeeld ruim 10.000 volgers via social media. Mede daardoor is 64% van ons aanbod al binnen vier weken verkocht.

2

De beste verkoopprijs

Doordat Brantjes snel een groot publiek bereikt, kunnen wij jouw huis voor de beste prijs verkopen. Zelfs als er haast geboden is. Regelmatig komen we boven de vraagprijs uit. Dat is mooi meegenomen als je gaat verhuizen!

3

Makelaars uit de buurt

Een huis staat in een buurt en die buurt is enorm belangrijk bij het verkopen van je huis. Onze makelaars komen ook uit de buurt. Ze kunnen als geen ander uitleggen wat de unieke, onderscheidende voordelen zijn. Zo maken we jouw huis extra aantrekkelijk.

4

Jouw koper kennen wij al

Wij spreken duizenden huizenzoekers per jaar. Slagen zij nog niet, dan laten ze een zoekvraag bij ons achter. Op basis van jouw specificaties, kunnen wij binnen twee muisklikken zien wie er interesse hebben in jouw huis. Daarbij beperken we ons niet tot de regio. Brantjes werkt samen met alle toonaangevende makelaarskantoren in Noordwest Nederland.

5

De nieuwste marketingtechnieken

De manier waarop mensen zich oriënteren verandert snel. Brantjes speelt als eerste in op nieuwe methodes. Zo werken wij met geavanceerde online marketing technieken via social media, die specifiek gericht zijn op het bereiken van jouw potentiële kopers.

6

Complete ontzorging

Onze klanten willen geen huis verkopen, ze willen hun huis verkocht hebben. Al het gedoe dat komt kijken bij een verkoop, nemen we jullie uit handen. Zo beperken we de overlast voor jou en je gezin zoveel als mogelijk. Ontzorging gaat verder dan alleen de verkoop, bij Brantjes vind je alles - ook aankoop, hypotheken, taxatie en verzekeringen - onder één dak.

7

100% focus op klanttevredenheid

Tevreden klanten is onze nummer 1 focus. Alles wat wij doen staat in dienst hiervan. Onze opdrachtgevers plukken hier de vruchten van: Brantjes is door meer dan 1.700 klanten via Funda beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 9,2.

Wie zou je willen spreken?

Eline van de Velde

Hypotheekshop Beverwijk

Cliënt Officer Hypotheken

Kevin Trompert

Brantjes Zaanstad

Vastgoedadviseur

Jan den Adel

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar/ Directeur

Hans Nelissen

Brantjes Heemskerk

Adviseur ruimtelijke ordening

+

Andere medewerkers