Brantjes Makelaars

Waarde-indicatie Whatsapp

Waarde-indicatie via Whatsapp

Gratis en vrijblijvend!

Door onze jarenlange ervaring en deskundigeheid kunnen wij je nauwkeurig vertellen wat jouw huis op dit moment waard is. De geschatte waarde-indicatie is gratis en geheel vrijblijvend. Misschien ben je in een oriënterende fase, of heb je al concrete plannen om je huis te verkopen, in beide situaties is het fijn om te weten wat jouw huis waard is. 

 

Wat moet je doen?

1. Whatsapp ''wat is mijn woning waard'' met het adres naar 06-45009040

2. Stuur foto's (voorgevel, achtergevel, woonkamer, keuken en badkamer). 

3. Stuur eventuele bijzonderheden (woonoppervlakte, jaartal grote verbouwingen en eventuele energie besparende maatregelen die je hebt gedaan).  

Zodra we bovenstaande informatie hebben ontvangen nemen we contact met je op om de uitkomst van onze waarde-indicatie met je te bespreken.

 

Door onze jarenlange ervaring en deskundigeheid kunnen wij je nauwkeurigvertellen wat jouw huis op dit moment waard is. De geschatte waarde-indicatie is gratis en geheel vrijblijvend. Misschien ben je in een oriënterende fase, of heb je al concrete plannen om je huis te verkopen, in beide situaties is het fijn om te weten wat jouw huis waard is.

1. Whatsapp ''wat is mijn woning waard'' met het adres naar 06-45009040.

2. Stuur foto's (voorgevel, achtergevel, woonkamer, keuken en badkamer).

3. Stuur eventuele bijzonderheden (woonoppervlakte, jaartal grote verbouwingen en eventuele energiebesparende maatregelen die je hebt gedaan).

We zullen contact met je opnemen om de uitkomst van onze waarde-indicatie met je te bespreken. Gebruik je liever e-mail? Stuur dan de gegevens over de woning naar het mailadres van de dichtstbijzijnde vestiging van Brantjes Makelaars.

Wie zou je willen spreken?

Erik Hempenius

Erik Hempenius
Brantjes Zaanstad

Beëdigd makelaar o.z. taxateur
Frank Kloes

Frank Kloes
Brantjes Heemskerk

Vestigingsmanager kandidaat makelaar o.z.
Lisette Zonneveld

Lisette Zonneveld
Brantjes Zaanstad

Commercieel medewerker binnendienst
Andere Medewerkers
Andere medewerkers

Recent bekeken