De zekerheid van een droomhuis!

Een huis kopen met een aankoopmakelaar geeft je de zekerheid dat je ook echt een droomhuis koopt. Prijs en kwaliteit moeten in verhouding zijn. Onze aankoopmakelaars kennen bovendien de mogelijke problemen van funderingen, bodemverontreiniging of bouwfouten in een bepaalde wijk. Zo blijven ongewenste verassingen achterwegen.

Brantjes Makelaars is deskundig en op de hoogte van de stand van zaken in de woningmarkt in midden-Kennemerland, Wormerland en de Zaanstreek. Wij kunnen je zodoende goed adviseren bij de aankoop van jouw nieuwe huis.

Voordelen van een aankoopmakelaar

Wat we voor je doen:

  • Op basis van jouw wensen maken we een selectie uit het grote aanbod van huizen. Dat doen we op de actieve markt en in de stille verkoop;
  • Wil je kijken bij een huis? Dat doe je niet alleen, we gaan met je mee;
  • We blijven objectief en zijn eerlijk over gebreken;
  • We informeren je over bestemmingsplannen, funderingsproblemen en andere belangrijke zaken;
  • Wil je een bieding doen? Wij adviseren en vertegenwoordigen jou in het biedingsproces;
  • Bouwkundig onderzoek, notaris of taxateur nodig, wij weten de juiste contacten;
  • Wij leggen contact met de notaris;
  • We begeleiden je tot aan de overdracht bij de notaris;
  • Maak gebruik van onze onderhandelingservaring, zo betaal je nooit te veel!
  • Loop je na de aankoop tegen problemen aan? Dan proberen wij die zo goed mogelijk voor je op te lossen.

Wat doet onze aankoopmakelaar

Actief op zoek

De zoektocht naar jouw droomhuis is begonnen en je wilt een huis gaan bezichtigen. De informatie over het huis heb je goed doorgelezen en de foto’s maken je nog enthousiaster. Heb je nog geen aankoopmakelaar ingeschakeld? Dan is dit hét moment om dat te doen!

Samen bezichtigen

Klopt het huis met jouw wensen, dan gaan we op pad. We doen samen een bezichtiging. Daarna bespreken we de uitkomst. Dan zullen we het niet alleen over het huis hebben. Doordat we werken in de regio, kennen we de buurt goed. Dat is belangrijk bij de bezichtiging van een huis. Je koopt een huis, maar de omgeving moet ook naar jouw wens zijn.

Prijsonderhandeling

Wij kopen en verkopen dagelijks huizen. We hebben uitgebreide informatie over huizen in ons werkgebied. Die informatie gebruiken we om je zo goed mogelijk te adviseren over het huis dat je op het oog hebt. In jouw opdracht doen we de biedingen. Ons doel is om het huis voor je aan te kopen tegen de scherpst mogelijke prijs en de beste voorwaarden.

Bouwkundig onderzoek

Soms is het nodig een huis bouwkundig te laten keuren. Bijvoorbeeld om de conditie van de dakconstructie te beoordelen. In overleg met jou schakelen wij een goed bouwkundig bureau in. De bouwkundige gaat onder andere voor je de kruipruimte in en het dak op. Na afloop bespreken we samen de resultaten. Die kun je later in het bouwkundig rapport nalezen.

Notaris

Bij het kopen van een huis komt een hoop papierwerk kijken. Dat bestaat uit bijvoorbeeld een eigendomsbewijs, kadastrale gegevens, vragenlijsten, en stukken van de VVE (Vereniging Van Eigenaren) als je een appartement koopt. We nemen alles voor je door. Na het tekenen van de koopakte volgt de tijd voor het verkrijgen van de financiering. De uiterste termijn voor de financiering zullen we samen met je bewaken. Zodra de financiering rond is, begeleiden we je bij de overdracht bij de notaris en de oplevering van het huis.

Recent aanbod

Wie zou je willen spreken?

Danilla Prigge

Brantjes Beverwijk

Commercieel medewerker

Nicky Maarschalk

Brantjes Velsen

Commercieel medewerker

Angela Wolken

Brantjes Velsen

Vastgoedadviseur

Saskia van Krevelen

Brantjes Heemskerk

Commercieel medewerker

+

Andere medewerkers