Goed voorbereid op pad met onze checklist woningbezichtiging

Als je een woning gaat bezichtigen, zijn er een hoop aspecten waar je op moet letten. Daarom hebben wij een uitgebreide checklist voor je ontwikkeld. Wij vinden het belangrijk dat je zo goed mogelijk voorbereid bent als je een woning gaat bezichtigen. Met deze checklist haal jij het meeste uit de bezichtiging en zie jij geen dingen over het hoofd.

Checklist woningbezichtiging

Schakel ons als aankoopmakelaar in!

Lukt het je maar niet om jouw droomwoning te vinden? De kans dat je in de huidige markt steeds vaker achter het net vist, is groot. Onze aankoopmakelaars kunnen je helpen bij deze zoektocht. Wij gaan op basis van jouw wensen actief voor jou op zoek. Wij kennen de woningmarkt als geen ander, wanneer we een woning tegenkomen die voldoet aan jouw eisen gaan we samen bezichtigen. Daarbij kijken wij naar alle zakelijke aspecten, terwijl jij alle tijd kunt besteden aan het gevoel dat je bij het huis hebt. Wij zorgen ervoor dat jij met een goed gevoel en tegen de meest gunstige voorwaarden je nieuwe woning koopt. Want als jij verliefd wordt, blijven wij nuchter!

Afspraak maken aankoopmakelaar

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen. Ben je van plan een huis te kopen? Download dan onze gratis checklist woningbezichtiging of maar direct een afspraak met een aankoopmakelaar.

Ik wil graag…

Checklist woningbezichtigingAfspraak maken aankoopmakelaar

Recent aanbod

Wie zou je willen spreken?

Mirjam van Lieshout

Brantjes Beverwijk

Commercieel medewerker

Yvonne Gras

Brantjes Beverwijk

Register Makelaar-Taxateur

Sabine Schaapman

Brantjes Heemskerk

Kandidaat Register Makelaar-Taxateur

Dennis Kampijon

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar-Taxateur

+

Andere medewerkers