Mensen met kennis

“We verwachten van een makelaar dat die alles goed regelt. En inderdaad is alles heel goed verlopen. We hebben ons vroegere huis verkocht, huren nu tijdelijk een ‘tussenwoning’ en hebben ook ons nieuwe huis aangekocht, allemaal via Brantjes. Bij de verkoop hebben we gebruik gemaakt van een styliste. Dat was een goede tip van Brantjes!”

Maak een afspraak

Goede communicatie

“Voor de verkoop van een huis in deze prijsklasse moet je een professioneel makelaar inzetten. We verwachtten dat de verkoop wat langer zou duren. Maar het was binnen drie weken verkocht. Er was direct persoonlijk contact en goede terugkoppeling. We zijn heel tevreden, Brantjes Makelaars heeft laten zien dat ze zich onderscheiden in de markt.”

Maak een afspraak

Know-how en netwerk

“In het verleden hebben we al goede ervaring gehad met Brantjes bij een eerdere verkoop voor onze zoon. We hebben de juiste hulp gekregen tijdens de verkoop en vonden de professionaliteit en presentatie erg fijn. Niks anders dan lof daarvoor!”

Maak een afspraak

Betrouwbaar en open

‘’Het is een overspannen markt. We hebben het in het begin wel met z’n tweeën geprobeerd. Maar om een serieuze kans te maken, besloten we om met een aankoopmakelaar te werken. Jan den Adel vertelde duidelijk wat we van hem konden verwachten. Alles is boven verwachting uitgekomen. Klasse!’’

Maak een afspraak

Het vuur van een goede makelaar

Brantjes Makelaars in Beverwijk, Heemskerk, Velsen, Wormerland en Zaanstad maakt er een punt van om het beste resultaat voor de klanten te behalen. We gaan daar ver in, verder dan veel anderen. Dat blijkt bijvoorbeeld uit onze verkoopresultaten, die via Funda te volgen zijn. Het blijkt uit onze betrokkenheid bij nieuwbouwprojecten, waarvoor we vaak op basis van onze ervaring worden ingeschakeld door ontwikkelaars. Het blijkt uit de positieve verkoopresultaten en beoordelingen die we van onze klanten krijgen. Kortom, we zijn een makelaar met vuur, we lopen warm voor ons vak.

Wie zou je willen spreken?

Corno Pronk

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar-Taxateur

Denise Numan

Brantjes Beverwijk

Commercieel medewerker

Lars Verhoef

Brantjes Beverwijk

Register Makelaar-Taxateur/ Vestigingsmanager

Frits Perton

Brantjes Beverwijk

Register Makelaar-Taxateur/ Directeur

+

Andere medewerkers