Hoe kunnen we je nog meer van dienst zijn?

Bij het kopen en verkopen van een huis komt veel kijken. In veel gevallen dient er een bouwkundige keuring uitgevoerd te worden en heb je een energielabel nodig bij de verkoop van je woning. Daarnaast moet je voor je nieuwe woning ook veel zaken regelen, zoals een verhuisbedrijf, internet, tv, en bellen en gas, water en licht.

Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen we je op alle manieren ontzorgen. Zo kun je gebruik maken van onze verhuisservice, je aansluitingen voor je nieuwe woning kosteloos regelen en een energielabel aanvragen. Onderstaand vind je een overzicht van alle diensten die wij je kunnen bieden. Heb je een vraag over een van onze diensten? Vul dan het contactformulier in.

In 2 minuten stroom, gas, water, internet, tv en bellen kosteloos regelen voor je nieuwe woning!

Brantjes Makelaars werkt samen met aansluitingen.nl om de verhuizing net iets gemakkelijker te maken. Via deze pagina kun je alle vereiste nutsvoorzieningen en internet, tv en bellen direct en in één keer regelen zonder extra kosten.

Kosteloos aansluiting regelen

Energielabel nodig? Maak binnen 2 stappen een afspraak met een inspecteur.

Ben je van plan je huis te verkopen? Dan ben je verplicht een geldig energielabel aan te vragen voor je woning. Deze dient verkregen te zijn via een erkend en gediplomeerd inspecteur. Hij of zij komt thuis bij je langs en bekijkt je woning: is er goed geïsoleerd, zijn er zonnepanelen enzovoort. Samen met onze partner Opstal Adviseurs bieden wij je de mogelijkheid om snel en eenvoudig een afspraak te maken met een inspecteur.

Verhuizen doe je met Groeneveld Verhuizingen, zij zorgen voor een verhuizing die tot in de puntjes is geregeld.

Zorgeloos verhuizen doe je met onze partner Groeneveld Verhuizingen. Met vier verhuiswagens, twee verhuisliften en een vaste groep verhuizers zorgen zij voor een verhuizing die tot in de puntjes is geregeld. Daarnaast is het bedrijf lid van Erkende Verhuizers, zodoende ben je verzekerd van kwaliteit!

Onze partner Homekeur is dé specialist voor bouwkundige keuringen.

Heb je jouw droomwoning gevonden? Dan is het verstandig een bouwkundige keuring uit te laten voeren voordat je de woning daadwerkelijk koopt. Een bouwkundig rapport geeft je namelijk inzicht in de bouwtechnische staat van de woning. Daarnaast krijg je ook meteen inzage in de kosten om de woning weer in een goede staat te brengen.

De Stukadoorsclub werkt met kwalitatieve & betrouwbare vakmensen voor jouw klus.

Met een groep gedreven en ervaren stukadoors wil de Stukadoorsclub de zoektocht naar een stukadoor makkelijker maken. Via onderstaande button kun je een vrijblijvende offerte aanvragen. De stukadoorsclub neemt vervolgens contact met je op om jouw klus te bespreken.

Schade? Onze collega’s van Brantjes Verzekeringen denken graag met je mee.

Brantjes Verzekeringen werkt voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Samen met onze klanten maken we een nuchtere inschatting van de stand van zaken. Dat doen we door goed vooruit te kijken en financiële risico’s op een rij te zetten.

Goed Hypotheekadvies is meer dan alleen de laagste rente. De Hypotheekshop Beverwijk is volledig onafhankelijk.

Brantjes Makelaars is onderdeel van de Brantjes Groep, waarin vier partners samenwerken. Eén van hen is De Hypotheekshop, een bekende speler op het veld van de hypothecaire mogelijkheden. De Hypotheekshop maakt deel uit van een landelijke organisatie en heeft onder andere een vestiging in Beverwijk.

Ga voor groen met de zonnepanelen van Solar XL!

Als je investeert in zonnepanelen moet je allerlei keuzes maken. Het type zonnepaneel natuurlijk. Maar ook de manier waarop je de zonnepanelen financiert is superbelangrijk. Wanneer je gebruik maakt van Solar XL hoef je deze ingewikkelde keuzes niet meer te maken, dat hebben zij al voor je gedaan.

Wie zou je willen spreken?

Suzanne Lubsen

Brantjes Zaanstad

Verhuurmakelaar

Ilona Boogaard

Brantjes Zaanstad

Commercieel medewerker

Esther van Urk

Brantjes Beverwijk

Commercieel medewerker

Marcel Knook

Hypotheekshop Beverwijk

Erkend Financieel Adviseur

+

Andere medewerkers