Levensloopbestendig wonen, een term die je waarschijnlijk steeds vaker hoort in het nieuws. Maar wat betekent deze term nou precies? Levensloopbestendig wonen betekent dat je woning geschikt is om de rest van je leven in te blijven wonen. De woning is zo gebouwd dat je er ook in kan blijven wonen als je levensomstandigheden veranderen door bijvoorbeeld ouderdom, ziekte of een handicap. Super waardevol dus!

Wil je de stap naar levensloopbestendig wonen maken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Dan is het belangrijk dat je eerst je eigen woonwensen helder op een rijtje hebt. Heb je hulp nodig bij het in kaart brengen van je ideale woonsituatie? Wij helpen graag op weg! Download de whitepaper om een beter beeld te krijgen van jouw woonwensen.

Anouk Hellingh

Anouk Hellingh

Bij hard werken hoort goede ontspanning. Naast werk vind ik het heerlijk om fysieke grenzen op te zoeken. Ik ben een sportliefhebber, die altijd opzoek is naar avontuur. Een rondje op de motor behoort ook zeker tot een van mijn geluksmomentjes. Social media is wat mij betreft de uitgelezen manier om deze geluksmomentjes te delen en kracht bij het bedrijf te zetten. Ik ga graag de uitdaging aan om out of the box te denken en hiermee onze branding naar een hoger niveau te tillen.