Verkocht

B - Dwarshaas 47
1506 EL Zaandam

€ 635.000,- v.o.n.

TYPE B | DWARSHAAS – bouwnummer 47

Bouwtype B – Dwarshaas – is anders dan de andere woningen: dit huis staat namelijk dwars op de kavel.
Vanaf de straatkant bezien geeft de Dwarshaas zijn karakter niet direct bloot. De noordgevel is grotendeels gesloten. Wel zo slim, want zo vindt er geen onnodig warmteverlies plaats via de ramen. Wie dit huis binnen stapt ziet de ware aard van de Dwarshaas: open, licht en zoals een echte haas betaamd, gek op een tuin.

Door zijn dwarsligging komt over de gehele lengte van de woning een zee aan zonlicht de woonkamer en keuken binnenstromen. De situering van de raampartijen hier is op het zuiden gericht en biedt uitzicht op de heerlijk brede en diepe achtertuin en de daarachter gelegen karakteristieke Maartenkerk. Tuinliefhebbers, zonliefhebbers, ouders van kleine, maar ook grotere kinderen: deze tuin is ideaal van formaat èn waarin zomers gegarandeerd de hele dag van de zon genoten kan worden. Maar ook in de koele periodes zorgt de ligging van deze raampartijen er voor dat ook behagelijke warmte van de zon het huis lekker extra verwarmd.

Woonoppervlakte: ca. 126 m2
Perceeloppervlakte: ca. 135 m2 eigen grond

De entree van dit bouwtype is gesitueerd aan het Maartenspad. Met een breedte van 5,1 meter biedt dit huis de gelegenheid om uit te pakken met een royale hoekkeuken of kookeiland en de woonkamer gezellig in te richten met een ruim opgezette zithoek.

Op de eerste verdieping zijn in de basis 3 slaapkamers en een badkamer gesitueerd. Diverse indelingen voor deze verdieping, waaronder het aanbrengen van een inloopkast of het samenvoegen van 2 slaapkamers tot 1 zeer royale slaapkamer is een van de vele mogelijkheden om een eigen stempel op het huis te drukken.

De badkamer wordt voorzien van een douche, wastafel en optioneel 2e toilet met sanitair Villeroy & Boch en Grohe kranen.

De tweede verdieping wordt opgeleverd als een open royale ruimte met een afgesloten techniekruimte voor de warmtepomp, mechanische ventilatie, omvormer voor de zonnepanelen en het plaatsen van wasmachine en droger. Liever 1 of zelfs 2 slaapkamers extra? Ook dat is te realiseren op deze verdieping.

Tot slot: gezien de hoekligging van de Dwarshaas wordt de erfafscheiding van de tuin grotendeels al aangebracht en zal de schutting mooi een geheel vormen en de verbinding maken tussen het woonhuis en de berging in de achtertuin.

En parkeren? Aan het eind van het Hazepad zal een afgesloten parkeerterrein worden aangelegd, waar 1 auto voor de bewoners van dit huis dag en nacht gegarandeerd geparkeerd zal kunnen worden.

Kenmerken

Overdracht
Prijs€ 635.000,- v.o.n.
StatusVerkocht
Bouw
Type objectWoonhuis
SoortEengezinswoning
TypeHalfvrijstaande woning
Bouwjaar2023
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte126 m2
Inhoud367 m3
Indeling
Verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Locatie
LiggingAan rustige weg, In centrum, In woonwijk
Tuin
TuintypenAchtertuin
Totale oppervlakte65 m2
HoofdtuinAchtertuin
Breedte830 m
Lengte780 m
Oppervlakte65 m2
Ligging hoofdtuinZuid
AchteromJa
Energieverbruik
EnergielabelA+++
Uitrusting
Soorten warm waterElektrische boiler eigendom
Parkeergelegenheid
ParkeerfaciliteitenOp afgesloten terrein
Parkeercapaciteit1
GarageParkeerplaats

Plattegrond(en)


Wie zou je willen spreken?

Angela Wolken

Brantjes Velsen

Vastgoedadviseur

Laurens Kat

Brantjes Zaanstad

Verhuurmakelaar

Kevin Trompert

Brantjes Zaanstad

Vastgoedadviseur

Petra Jonker

Brantjes Zaanstad

Commercieel medewerker

+

Andere medewerkers