Beschikbaar

Bouwnummer 16 (J)
1506 MG Zaandam

€ 350.000,- v.o.n.

Bouwnummer 16, type Bastion (J)
Begane grond

Dit driekamerappartement ligt op de begane grond, rechts van de entree. De naar binnen draaiende raampartijen reiken van de vloer tot bijna aan het plafond, subtiel afgeschermd door transparante Franse balkons. Centraal tussen de living met open leefkeuken en de slaapkamers ligt een glazen loggia van circa vier m2. Deze wordt voorzien van een glazen harmonicawand waarmee bewoners zich een all year, all season en all weather buitenruimte verwerven.

Indeling:
Souterrain: inrit naar parkeerkelder (In de parkeerkelder bevinden zicht vrije parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers alsmede de parkeerplaatsen welke te koop worden aangeboden, bestemd voor auto’s, motors en/of scooters), gezamenlijke fietsenstalling en separate bergingen. Trappenhuis en liftinstallaties.

Begane grond: hoofdentree met imposante toegangstrap. Brievenbussen en bellentableau. Gesloten hal met dubbele hoogte en vide. Doorgang naar binnentuin. liftinstallaties en trappenhuis. Corridors naar appartementen.

Entree appartement: Hal. Meterkast. Toiletruimte met wandcloset en fontein. Badkamer met wastafel en inloopdouche. Slaapkamer (circa 13 m2) met dubbele opendraaiende deuren met transparant Frans balkon op het westen. Tweede slaap- of werkkamer (circa 6,5 m2), eveneens met dubbele opendraaiende deuren met transparant Frans balkon. Technische/ facilitaire ruimte met opstelling WP, WTW installaties en aansluitingen wasmachine en -droger. Living met leefkeuken (casco) met dubbele opendraaiende deuren met Frans balkon. Openslaande deur naar loggia op het westen, voorzien van glazen harmonicadeur.

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs€ 350.000,- v.o.n.
StatusBeschikbaar
Bouw
Type objectAppartement
Bouwjaar2024
SoortPortiekflat
Woonlaag1
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte70 m2
Inhoud210 m3
Indeling
Verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Locatie
LiggingIn centrum
Tuin
TuintypenGeen tuin
AchteromNee
Energieverbruik
EnergielabelA
Uitrusting
Soorten warm waterElektrische boiler huur
Parkeergelegenheid
GarageParkeerkelder

Wie zou je willen spreken?

Petra Jonker

Brantjes Zaanstad

Commercieel medewerker

Romy Hille

Brantjes Wormerland

Commercieel medewerker

Ed Kas

Hypotheekshop Beverwijk

Erkend Financieel Adviseur

Marcel Knook

Hypotheekshop Beverwijk

Erkend Financieel Adviseur

+

Andere medewerkers