Beschikbaar

Bouwnummer 31 (I)
1506 MG Zaandam

€ 409.500,- v.o.n.

Bouwnummer 31, type Segesta (I)
4e verdieping

Dit driekamerappartement ligt op de vierde verdieping en kijkt uit over de binnentuin met wandeldek. De raampartijen reiken van de vloer tot bijna aan het plafond, waarbij de bovenste helft naar binnen draait. Centraal tussen de living met open leefkeuken en de slaapkamers ligt een glazen loggia van circa vier m2. Op deze bovenste etage profiteert de woonkamer ook van de zuidzijde, met dubbele opendraaiende deuren met transparante Franse balkons.

Indeling:
Souterrain: inrit naar parkeerkelder (In de parkeerkelder bevinden zich vrije parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers alsmede de parkeerplaatsen welke te koop worden aangeboden, bestemd voor auto’s, motors en/of scooters.), gezamenlijke fietsenstalling en separate bergingen. Trappenhuis en liftinstallaties.

Begane grond: hoofdentree met imposante toegangstrap. Brievenbussen en bellentableau. Gesloten hal met dubbele hoogte en vide. Doorgang naar binnentuin. liftinstallaties en trappenhuis. Corridors naar appartementen. Gesloten zij-entree met trappenhuis en corridors.

4e Etage: corridor. Entree appartement. Hal. Meterkast. Toiletruimte met wandcloset en fontein. Badkamer met wastafel en inloopdouche. Royale slaapkamer (circa 14 m2) met opendraaiende manshoge raampartijen aan de tuinzijde. Daarnaast tweede slaap- of werkkamer (circa 7 m2). Technische/ facilitaire ruimte met opstelling WP, WTW installaties en aansluitingen wasmachine en -droger. Living met leefkeuken (casco) met dubbele opendraaiende deuren met Frans balkon op het zuiden. Openslaande deur naar de loggia op het oosten en zicht op de gezamenlijke binnentuin.

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs€ 409.500,- v.o.n.
StatusBeschikbaar
Bouw
Type objectAppartement
Bouwjaar2024
SoortPortiekflat
Woonlaag5
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte75 m2
Inhoud225 m3
Indeling
Verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Locatie
LiggingIn centrum
Tuin
TuintypenGeen tuin
AchteromNee
Energieverbruik
EnergielabelA
Uitrusting
Soorten warm waterElektrische boiler huur
Parkeergelegenheid
GarageParkeerkelder

Wie zou je willen spreken?

Petra Jonker

Brantjes Zaanstad

Commercieel medewerker

Romy Hille

Brantjes Wormerland

Commercieel medewerker

Ed Kas

Hypotheekshop Beverwijk

Erkend Financieel Adviseur

Marcel Knook

Hypotheekshop Beverwijk

Erkend Financieel Adviseur

+

Andere medewerkers