Beschikbaar

Bouwnummer 42 (G)
1506 MG Zaandam

€ 279.500,- v.o.n.

Bouwnummer 34, type Gording (G)
2e verdieping

Dit tweekamerappartement ligt op de tweede verdieping en ligt aan de binnentuin met de wandelpaden. De naar binnen draaiende deuren reiken van de vloer tot bijna aan het plafond, subtiel afgeschermd door transparante Franse balkons. Met de dubbele deuren in zowel de keuken als de living kun je hier van het vroege voorjaar tot diep in de herfst genieten . De manshoge ramen en subtiel geplaatste zijramen brengen het licht verder naar binnen. De slaapkamer is lekker ruim, de luxe badkamer met inloopdouche ligt er direct naast, het toilet heeft een eigen plek. Prettig!

Indeling:
Souterrain: inrit naar parkeerkelder (In de parkeerkelder bevinden zich vrije parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers alsmede de parkeerplaatsen welke te koop worden aangeboden, bestemd voor auto’s, motors en/of scooters), gezamenlijke fietsenstalling en separate bergingen. Trappenhuis en liftinstallaties.

Begane grond: hoofdentree met imposante toegangstrap. Brievenbussen en bellentableau. Gesloten hal met dubbele hoogte en vide. Doorgang naar binnentuin. Zij-entree woongebouw. Corridor.

2e Etage: corridor. Entree appartement. Hal. Meterkast. Toiletruimte met wandcloset en fontein. Technische/ facilitaire ruimte met opstelling WP, WTW installaties en aansluitingen wasmachine en -droger. Slaapkamer (circa 12 m2) met twee manshoge opendraaiende raampartijen. Badkamer met wastafel en inloopdouche. L-vormige living met dubbele opendraaiende deuren met transparant Frans balkon op het oosten. Half open keuken (casco) met eveneens dubbele opendraaiende deuren met Frans balkon.

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs€ 279.500,- v.o.n.
StatusBeschikbaar
Bouw
Type objectAppartement
Bouwjaar2024
SoortPortiekflat
Woonlaag3
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte50 m2
Inhoud150 m3
Indeling
Verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Locatie
LiggingIn centrum
Tuin
TuintypenGeen tuin
AchteromNee
Energieverbruik
EnergielabelA
Uitrusting
Soorten warm waterElektrische boiler huur
Parkeergelegenheid
GarageParkeerkelder

Wie zou je willen spreken?

Petra Jonker

Brantjes Zaanstad

Commercieel medewerker

Romy Hille

Brantjes Wormerland

Commercieel medewerker

Ed Kas

Hypotheekshop Beverwijk

Erkend Financieel Adviseur

Marcel Knook

Hypotheekshop Beverwijk

Erkend Financieel Adviseur

+

Andere medewerkers