Beschikbaar

Bouwnummer 8 (D)
1506 MG Zaandam

€ 399.500,- v.o.n.

Bouwnummer 8, type D (Donjon)
4e verdieping

Dit driekamerappartement ligt op de 4e etage, links van de entree en op de hoek Provincialeweg – Mauritsstraat. Deze ligging staat garant voor dubbele lichtinval, met oriëntatie op zowel het noorderlicht als het westen. Op deze hoogte zijn de bewoners verzekerd van een levendig uitzicht. De naar binnen draaiende raampartijen reiken dan ook van de vloer tot bijna aan het plafond, subtiel afgeschermd door transparante Franse balkons. Centraal tussen de living met open leefkeuken en de slaapkamers ligt een glazen loggia van circa vier m2. Deze wordt voorzien van een glazen harmonicawand waarmee bewoners zich een all-year, all-season en all-weather buitenruimte verwerven.

Indeling:
Souterrain: inrit naar parkeerkelder (In de parkeerkelder bevinden zicht vrije parkeerplaatsen voor bewoners en bezoekers alsmede de parkeerplaatsen welke te koop worden aangeboden, bestemd voor auto’s, motors en/of scooters), gezamenlijke fietsenstalling en separate bergingen. Trappenhuis en liftinstallaties.

Begane grond: hoofdentree met imposante toegangstrap. Brievenbussen en bellentableau. Gesloten hal met dubbele hoogte en vide. Doorgang naar binnentuin. liftinstallaties en trappenhuis.

4e Etage: corridor. Entree appartement. Hal. Toiletruimte met wandcloset en fontein. Meterkast. Wasruimte met aansluitingen wasmachine en -droger. Slaapkamer (circa 15 m2) met dubbele opendraaiende deuren met Frans balkon op zowel de noord- als oostkant. Visuele verbinding met glazen loggia. Inpandige berging met opstelling WP en WTW installaties. Tweede slaap- of werkkamer (circa 8 m2) met openslaande deur naar loggia, voorzien van glazen harmonicadeur. Luxe badkamer met ligbad, wastafel en inloopdouche. Living met leefkeuken (casco). Dubbele opendraaiende deuren met Frans balkon op het noorden en twee paar opendraaiende deuren met Franse balkons op de westkant.

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs€ 399.500,- v.o.n.
StatusBeschikbaar
Bouw
Type objectAppartement
Bouwjaar2024
SoortPortiekflat
Woonlaag5
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Woonoppervlakte80 m2
Inhoud240 m3
Indeling
Verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Locatie
LiggingIn centrum
Tuin
TuintypenGeen tuin
AchteromNee
Energieverbruik
EnergielabelA
Uitrusting
Soorten warm waterElektrische boiler huur
Parkeergelegenheid
GarageParkeerkelder

Wie zou je willen spreken?

Petra Jonker

Brantjes Zaanstad

Commercieel medewerker

Romy Hille

Brantjes Wormerland

Commercieel medewerker

Ed Kas

Hypotheekshop Beverwijk

Erkend Financieel Adviseur

Marcel Knook

Hypotheekshop Beverwijk

Erkend Financieel Adviseur

+

Andere medewerkers