Verkocht

De Groene Jager 4
1567 Assendelft

Vraagprijs € 887.200,- v.o.n.

De Groene Jager (Bouwnummer 4)

De toepassing van een tuitgevel, kleurrijk metselwerk en groene vezelcementdelen geven De Groene Jager een markante uitstraling. De woningen beschikken standaard over een aangebouwde berging met een oprit waar 2 auto’s geplaatst kunnen worden.
Van dit woningtype De Groene Jager zullen twee woningen gebouwd worden, waarvan de voorgevels van elkaar zullen verschillen. Dit royale vrijstaande woningtype krijgt buitenafmetingen van ca. 13,5 bij bijna 7 meter.
In tegenstelling tot de artist impression wordt de voorgevel van bouwnummer 4 in zijn geheel uitgevoerd in groene vezelcementdelen.

Perceeloppervlakte: circa 518 m2 eigen grond.

Indeling:
Entree/hal met trapopgang, toiletruimte voorzien van hangend toilet en fonteintje, opstelplaats voor warmtepomp en warmwaterboiler. De woning heeft een grote woonkeuken aan de voorzijde van het huis gelegen en een woonkamer met openslaande tuindeuren naar de achtertuin op het zuidwesten.

Op de eerste verdieping bevinden zich de masterbedroom met privé badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en hangend toilet. Nog 2 slaapkamers, 2e badkamer met douche en dubbele wastafel en tot slot een separate toiletruimte.
De badkamers en het toiletruimtes worden standaard voorzien van sanitair en betegeling.

Vaste trap naar de tweede verdieping, daar bevindt zich in de grote open ruimte een afgesloten technische ruimte waar de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden. Deze verdieping is volledig naar eigen wens nader in te richten en biedt o.a. de mogelijkheid om 2 slaapkamers en een 3e badkamer te realiseren.

In de woning wordt een warmtepompinstallatie (inclusief boilervat) met bodembron geplaatst die het warm tapwater en de verwarming op de begane grond (exclusief de berging) en de verdiepingen (vloerverwarming) verzorgt.

Er is een ruim scala aan meerwerkmogelijkheden om de woning tijdens de bouw naar jouw woonwensen aan te passen, zoals de mogelijkheid om de locatie van woonkamer en woonkeuken met elkaar om te wisselen, het vergroten van de woning door deze aan de voorzijde met 1 meter uit te breiden en de optie om de eerste en tweede verdieping aan de achterzijde (inclusief de berging) met 1 meter te vergroten!

Als stimulans voor de aanleg van een duurzame tuin ontvang je als koper van De Groene Jager een bomencadeaubon.

Ben je nader geïnteresseerd? In de brochure is veel nadere informatie over De Groene Jager terug te vinden.

De inschrijving sluit woensdag 9 maart aanstaande om 17.00 uur. Inschrijfformulieren zijn via ons kantoor te verkrijgen.

———
Kreekrijk deelplan I – 7 luxe vrijstaande villa’s gelegen aan water met achtertuin op het zuidwesten

In het weids opgezette deelplan I in nieuwbouwwijk Kreekrijk worden aan de toekomstige straat Vergezicht 7 vrijstaande villa’s gerealiseerd. De huizen kijken aan de voorzijde uit op groenzone De Kreekrug en aan de achterzijde zijn de flinke achtertuinen gelegen aan water en op het populaire, zonnige zuidwesten.

De woonoppervlaktes starten vanaf ca. 199 m2 – 245 m2
Inhoud: vanaf ca. 850 m3 – 947 m3
Perceeloppervlaktes: vanaf ca. 518 m2 – 694 m2 eigen grond

Vier verschillende woningtypes zorgen voor een sfeervol en fraai gevarieerd Noord-Hollands straatbeeld. Welk woningtype spreekt jou het meest aan? De Groene Jager, Het Juffertje, De Zwaluw of kies je voor De Pauw (Plus)?

De woningen* zijn nog ruimer te maken met de uitbreiding van het huis aan de voorzijde met 1 meter en/of uitbouw van de achterzijde op de 1e en 2e verdieping van 1 meter. Denk je eens in wat dat met de woonoppervlakte in huis doet!

Alle villa’s worden uitgerust met een warmtepompinstallatie (inclusief 270 liter boilervat) met bodembron, vloerverwarming door het gehele huis, zonnepanelen en CO2 gestuurd balansventilatiesysteem met warmte terugwinning. Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG), dus zeer duurzaam wonen.

*) m.u.v. De Pauw Plus

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs€ 887.200,- v.o.n.
StatusVerkocht
Bouw
Type objectWoonhuis
SoortVilla
TypeVrijstaande woning
Bouwjaar2022
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte518 m2
Woonoppervlakte199 m2
Inhoud850 m3
Indeling
Verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Locatie
LiggingAan water, In woonwijk, Vrij uitzicht
Tuin
TuintypenAchtertuin, Voortuin, Zijtuin
Totale oppervlakte180 m2
HoofdtuinAchtertuin
Breedte1.800 m
Lengte1.000 m
Oppervlakte180 m2
Ligging hoofdtuinZuidwest
AchteromNee
Uitrusting
Soorten warm waterElektrische boiler eigendom
Parkeergelegenheid
ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren, Op eigen terrein
Parkeercapaciteit2
GarageGeen garage

Wie zou je willen spreken?

Suzanne Lubsen

Brantjes Zaanstad

Verhuurmakelaar

Lydia Baltus

Brantjes Wormerland

Commercieel medewerker

Roeland van Schaaijk

Brantjes Zaanstad

Kandidaat Register Makelaar-Taxateur

Lonneke Bakker

Brantjes Zaanstad

Commercieel medewerker

+

Andere medewerkers