Verkocht onder voorbehoud

Hoge Vierschaar 1
1943 NG Beverwijk

Vraagprijs € 686.000,- v.o.n.

De woningen hebben een oppervlak van ca. 235 m2 . Ze zijn hiermee ruim twee keer groter dan een gemiddelde woning, die doorgaans een woonoppervlakte heeft van ca. 110 m2. De glazen pui over de volledige achtergevel verbindt ‘buiten’ met ‘binnen’. Op de verdiepingen zorgen de grote raampartijen voor volop lichtinval.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers, waaronder een geweldige master bedroom met een eigen badkamer met toilet en voldoende ruimte voor een inloopkast. Op dezelfde verdieping bevindt zich een separaat toilet en een tweede badkamer. De vierde kamer is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en droger, waardoor u uw wasgoed gemakkelijk vanuit de kamers op de juiste plek kunt opbergen.

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 royale slaapkamers. De kamers zijn voorzien van grote ramen. De kamers op deze verdieping zijn volwaardige slaapkamers, of te gebruiken als gastenkamer, werkkamer, persoonlijke gym of bijvoorbeeld gameroom. Zo zou de zolder zomaar eens de favoriete plek in huis kunnen worden.

De zeer ruime kavels maken het moeilijk om van een ‘tuin’ te spreken. De term ‘gaard’ of ‘hof’ lijkt meer op zijn plaats. De tuinen van de Vierschaar zijn alle gunstig gelegen ten opzichte van de zon. Door de ligging en de omvang is er altijd wel een plek waar u de zon of juist de schaduw vindt. Met een kaveloppervlakte van ca. 491 m2 heeft u ruimte voor een speelveld, buitenkeuken, veranda, ruim terras, fruitbomen. Misschien besluit u de traditie van de locatie voort te zetten en legt u een moestuin aan …

De kavel beschikt over een eigen garage en toegang. De garage meet maar liefst ca. 7,5 x ca. 4 meter. Hier heeft u de mogelijkheid om uw auto, fietsen en overige spullen in te stallen.

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs€ 686.000,- v.o.n.
StatusVerkocht onder voorbehoud
Datum wijziging10 april 2020, 14:05
Bouw
Type objectWoonhuis
SoortVilla
TypeTwee onder één kapwoning
Bouwjaar2020
Dak typeMansardedak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte491 m2
Woonoppervlakte235 m2
Inhoud900 m3
Indeling
Verdiepingen3
Tuin
TuintypenAchtertuin, Voortuin, Zijtuin
Totale oppervlakte0 m2
AchteromNee
Uitrusting
Soorten warm waterElektrische boiler eigendom
Parkeergelegenheid
ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein
GarageVrijstaand steen
Capaciteit1
VoorzieningenElektra
Oppervlakte30 m2

Wie zou je willen spreken?

Aniska Broers

Brantjes Wormerland

Commercieel medewerker

Irene de Jonge

Brantjes Beverwijk

Register-Makelaar/Taxateur

Amy Hollenberg

Brantjes Zaanstad

Commercieel medewerker

Corno Pronk

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar-Taxateur

+

Andere medewerkers