Beschikbaar

Kreekrijk Kavels
1567 Assendelft

Vraagprijs € 344.400,- t/m € 732.900,-

Vrije kavelkansen in Kreekrijk!

Een eigen huis kunnen bouwen, dat is toch de ultieme woondroom van velen! Een fantastische plek vinden en deze invullen aan de hand van jouw wensen, fantasie en toekomstverwachtingen. Iets neerzetten met persoonlijke statuur en signatuur. Eén met de omgeving. Leven met de elementen. Omringd door natuur. Aan de rand van de polder en met de voorzieningen van de stad. Woonkansen van de bovenste plank.

Op de grens met de Omzoompolder aan de zuidwestelijke rand van Kreekrijk, wordt een zestal vrije bouwkavels aangeboden. Deze percelen vormen het sluitstuk van deze hoogwaardige en waterrijke woonwijk tussen de stedelijke bebouwing en het uitgestrekte buitengebied.

De mooiste plekjes liggen altijd aan de rand. Landelijke ligging met vrij uitzicht en toch verbonden met de infrastructuur van een volwassen woonwijk. Daarbij hebben de bouwkavels allemaal verbinding met het omringende water.

De vrijheid, het uitzicht en de vlotte verbindingen met de gezinsvoorzieningen en het (spoor-)wegennet maken dit een unieke plek om een eigen huis te bouwen.

Kreekrijk had geen betere benaming kunnen krijgen, deze jongste nieuwbouwwijk in de Zaanstreek wordt doorspekt met groen en waterpartijen. Qua voorzieningen sluit Kreekrijk direct aan op het moderne Saendelft. Beide zijn perfect ontsloten door het Rijks- en provinciale wegennet waarmee zowel Amsterdam-Zuidas, Haarlem-Centrum als Schiphol ruim binnen het halfuur te bereiken zijn.
Binnen de spelregels valt het parkeren van twee auto’s op het eigen erf. Een verplichting die vooral bij stedelingen als muziek in de oren zal klinken. Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats. Altijd overzicht en dus fiets- en speelveiligheid op straat. Wat een weelde!

Kreekrijk, kinderrijk
Verkeersveiligheid en speelvoorzieningen zijn speerpunten in de aanleg van Kreekrijk. Er wordt ook een basisschool voorzien in de wijk zelf. Lopen naar school, wandelen richting de sportvelden, spelen op straat, varen naar het avontuur… Kreekrijk wordt een kinderparadijs! Tieners vinden net zo gemakkelijk hun weg naar het middelbaar onderwijs. Op slechts een paar minuten fietsen worden in verschillende scholengemeenschappen de niveaus van vmbo tot en met vwo geboden.
De kavels sluiten vrijwel direct aan op de fietsvoorrangsweg. Een snelle en veilige route die fietsers rechtstreeks naar de belangrijkste gezinsvoorzieningen leidt. Geruststellend veilig dus!

Naast het eigen winkelcentrum in het hart van Saendelft hebben zowel het dorpslint van Assendelft als de gezellige hoofdstraat in Krommenie een gevarieerd winkelbestand. Zaandam, op twintig minuten fietsen, tien minuten sturen of twaalf minuten sporen biedt alle stadse genoegens. Zaanstad is als lappendeken van stad en dorpen veelzijdig in shoppen, uitgaan, cultuur en natuur. Kleurrijk, kinderrijk… Kreekrijk!

Kenmerken

Kenmerken
Prijs€ 344.400,- t/m € 732.900,-
Woonoppervlakte tot
Perceeloppervlakte492 m2 tot 1.047 m2
Websitewww.kreekrijk-kavels.nl

Woningtypen

6 Vrije Bouwkavels (73, 78-82)

Bouwgrond

€ 344.400,-

Kavel       Prijs
Deelplan I - vrije bouwkavel 81 (Bouwnummer 81)
Verkocht onder voorbehoud
0 m3 kamers € 444.500,- v.o.n.
Deelplan I - vrije bouwkavel 82 (Bouwnummer 82)
Verkocht onder voorbehoud
0 m3 kamers € 448.000,- v.o.n.
Deelplan I - vrije bouwkavel 73 (Bouwnummer 73)
Verkocht onder voorbehoud
0 m3 kamers € 732.900,- v.o.n.
Deelplan I - vrije bouwkavel 78 (Bouwnummer 78)
Verkocht onder voorbehoud
0 m3 kamers € 413.000,- v.o.n.
Deelplan I - vrije bouwkavel 79 (Bouwnummer 79)
Verkocht onder voorbehoud
0 m3 kamers € 409.500,- v.o.n.
Deelplan I - vrije bouwkavel 80 (Bouwnummer 80)
Verkocht onder voorbehoud
0 m3 kamers € 344.400,- v.o.n.

Wie zou je willen spreken?

Sanne van den Boogaard

Brantjes Zaanstad

Commercieel medewerker

Tristan Lücke

Brantjes Velsen

Vastgoedadviseur

Iris Formanoij

Brantjes Heemskerk

Verhuurcoördinator

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

+

Andere medewerkers