Verkocht

Meerstraat 24-Brandsteeg 2
1941 JC Beverwijk

Vraagprijs € 239.500,- t/m € 285.000,-

Heeft u interesse? Schrijft u zich in via de projectwebsite. De sluiting voor inschrijving is woensdag 19 mei a.s. om 12:00 uur.

De appartementen worden te koop aangeboden met een vanaf prijs van €239.500,- v.o.n.

Wil jij wonen op een plek waar het de komende jaren bruist van de energie, maar waar je je tegelijkertijd ook in alle rust kunt terugtrekken wanneer je dat nodig hebt? Dan is project De Meer in hartje Beverwijk dé plek voor jou! Aan de Meerstraat/Brandsteeg wordt een bedrijfspand getransformeerd tot 4 koopappartementen, variërend tussen 2, 3- en 4 kamerappartementen.

Locatie
Beverwijk is volop in ontwikkeling. Met name het Spoorzonegebied zal de komende jaren uitgroeien tot een stoer, duurzaam en prettig leefgebied, waar gewoond en gewerkt wordt met voldoende voorzieningen én dat onlosmakelijk onderdeel uitmaakt van het centrum van Beverwijk.

Naast het stadse leven heb jij straks ook de mogelijkheid om tot rust te komen in de natuur. Binnen 20 minuten fietsen zit je midden in het Noordhollands Duinreservaat. Deze omgeving biedt volop uitdaging aan surfers, runners en fietsers. Behoefte om uit te waaien, de benen te strekken, een frisse neus te halen? Een oase van rust en ruimte ligt op korte afstand, je bent er zó!

Voorzieningen
Centraler dan deze locatie kan haast niet. Winkels, speciaalzaken, restaurants, cafés, bibliotheek, theater, je vindt het allemaal op loopafstand. Het spreekt voor zich dat vanaf deze locatie steden als Amsterdam, Haarlem en Alkmaar uitstekend te bereiken zijn met de auto, tevens is het station van Beverwijk letterlijk om de hoek.

De appartementen
De ontwikkelaar van dit project kiest voor gedegen materialen. Geen bouwmarktkranen of tweedehands sanitair. Er wordt gewerkt met beproefde merken en materialen die hun diensten al sinds jaar en dag hebben bewezen, een veilig inbraakpreventief hang- en sluitwerk, mechanische ventilatie in alle leefruimten, gespoten plafonds, comfortabele vloerverwarming: nergens wordt op bezuinigd.

Het woongenot stijgt natuurlijk met sprongen dankzij het gebruik van solide materialen. Ook al omdat er alle ruimte is voor individuele woonwensen. Een andere tegel in de keuken of badkamer? Kies je liever zelf de wastafel? Graag een andere handdoekradiator in de badkamer? Schroom vooral niet om persoonlijke wensen kenbaar te maken!

Kenmerken

Kenmerken
Prijs€ 239.500,- t/m € 285.000,-
Woonoppervlakte tot
Perceeloppervlakte tot
Websitehttps://demeerbeverwijk.nl/

Woningtypen

Bouwnummer 3

€ 285.000,-

Huis Wonen Inhoud Aantal kamers Prijs
Bouwnummer 3 3 (Bouwnummer 3)
Verkocht
70 m2 182 m3 4 kamers € 285.000,- v.o.n.

Bouwnummer 4

€ 257.500,-

Huis Wonen Inhoud Aantal kamers Prijs
Bouwnummer 4 4 (Bouwnummer 4)
Verkocht
56 m2 145 m3 3 kamers € 257.500,- v.o.n.

Bouwnummer 2

€ 267.500,-

Huis Wonen Inhoud Aantal kamers Prijs

Bouwnummer 1

€ 239.500,-

Huis Wonen Inhoud Aantal kamers Prijs
Bouwnummer 1 1 (Bouwnummer 1)
Verkocht
54 m2 140 m3 2 kamers € 239.500,- v.o.n.

Wie zou je willen spreken?

Sanne van den Boogaard

Brantjes Zaanstad

Commercieel medewerker

Tristan Lücke

Brantjes Velsen

Vastgoedadviseur

Iris Formanoij

Brantjes Heemskerk

Verhuurcoördinator

Jan van Til

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar Register-Taxateur

+

Andere medewerkers