Beschikbaar

Vierschaar
1943 NE Beverwijk

Vraagprijs € 625.000,- t/m € 750.000,-

Het is zover! Na alle voorbereidingen van de afgelopen maanden kunnen we u meedelen dat de verkoop van de ruime geschakelde villa’s in Binnenduin van start gaat.

We nodigen u dan ook graag uit voor het start verkoop evenement op 1 oktober a.s. Het evenement wordt gehouden tussen 19.00 en 21.00 uur in De Smaeckkamer aan het Westerhoutplein 6 in Beverwijk. Het is een inloopbijeenkomst, u kunt dus op elk gewenst moment binnen lopen.

De 12 geschakelde villa’s in de Vierschaar zijn zeer ruim. Deze moderne woningen worden gebouwd op ruime kavels van ca. 382 m2 tot ca. 560 m2. De woningen zelf hebben een oppervlak van ca. 230 m2. Ze zijn hiermee ruim twee keer groter dan een gemiddelde woning, die doorgaans een woonoppervlakte heeft van ca. 110 m2. De glazen pui over de volledige achtergevel verbindt ‘buiten’ met ‘binnen’. Op de verdiepingen zorgen de grote raampartijen voor volop lichtinval.

DUURZAAMHEID VOOROP
De villa’s in de Vierschaar zijn gasloos, voorzien van zonnepanelen en worden uitgerust met een individuele bodemwaterpomp. Het energieverlies wordt verlaagd door een solide en duurzame woningschil met hoge isolatiewaarden en HR++ glas. De kapvorm is ontworpen met overstekende dakranden. Hier heeft u in elk seizoen profijt van. Als de zon hoog staat, bieden ze bescherming tegen warmte en zonlicht. Als de zon laag staat, profiteert u juist van de warmte en het licht. U profiteert van korting op de hypotheekrente bij het afsluiten van een hypotheek voor een energiezuinige nieuwbouwwoning.

Kenmerken

Kenmerken
Prijs€ 625.000,- t/m € 750.000,-
Woonoppervlakte230 m2 tot 230 m2
Perceeloppervlakte382 m2 tot 560 m2

Woningtypen

Type 2

Twee onder één kapwoning

€ 673.000,-

HuisWonenInhoudAantal kamersPrijs

Type 1

Twee onder één kapwoning

€ 625.000,-

HuisWonenInhoudAantal kamersPrijs

Wie zou je willen spreken?

Aniska Broers

Brantjes Wormerland

Commercieel medewerker

Irene de Jonge

Brantjes Beverwijk

Register-Makelaar/Taxateur

Amy Hollenberg

Brantjes Zaanstad

Commercieel medewerker

Corno Pronk

Brantjes Zaanstad

Register Makelaar-Taxateur

+

Andere medewerkers