Groenling

1567 NB, Assendelft 1567 NB, Assendelft
€ 651.000,-

Omschrijving

GROENLING

Het type Groenling doet zijn naam eer aan door zijn groene voorkomen en wordt vanuit de bouw direct voorzien van een dakkapel op de 2 verdieping en uitbouw van 2,4 meter aan de achterzijde op de begane grond.
De combinatie van mat zwarte dakpannen, Engels groene vezelcementplaten aan de voorzijde, roodbruin metselwerk aan zij- en achtergevel en crème wit/omber grijs voor het houtwerk en dakranden geeft dit woningtype een fraaie uitstraling.
Op de kavels wordt naast de woningen tevens een aangebouwde berging geplaatst en er is plek voor een oprit voor 2 auto’s per woning.

Van type Groenling worden 2 woningen gebouwd.
Woonoppervlakte: ca. 174 m2
Inhoud: ca. 663 m3
Perceeloppervlaktes: ca. 322 m2 t/m ca. 344 m2 (eigen grond)
Achtertuinen liggen aan water en op het noordwesten.

Indeling:
Entree/hal met trapopgang, toiletruimte voorzien van hangend toilet en fonteintje, trapkast.
De woning heeft een ruime woonkeuken met gelegenheid tot het plaatsen van een royale keuken en biedt daarbij nog goed de ruimte voor een gezellige eettafel. De woonkamer is goed van formaat door de uitbouw en wordt voorzien van openslaande tuindeuren naar de achtertuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom met inloopkast, 2 slaapkamers aan de achterzijde en een ruime badkamer, die in de basis wordt voorzien van douche, wastafel en hangend toilet.

Vaste trap naar de tweede verdieping, daar bevindt zich in de grote open ruimte met dakkapel de opstelplaats voor de warmtepompinstallatie inclusief 200 liter boilervat, mechanische ventilatie en opstelplaats voor wasmachine en mogelijkheid voor een droger.

Badkamer en toiletruimte worden standaard voorzien van sanitair en betegeling.
Daarnaast krijgen de woningen zonnepanelen en alle verdiepingen in het huis worden verwarmd met vloerverwarming.

Daarnaast zijn nog diverse wijzigingsopties uit te laten voeren tijdens de bouw zoals het verplaatsen van de keuken naar de achterzijde en vice versa de woonkamer naar de straatzijde, het laten aanbrengen 2 extra slaapkamers op de 2e verdieping, ligbad, vlonder, etc.

——————————–

In deelplan G van nieuwbouwwijk Kreekrijk in Assendelft wordt een gevarieerde woonwijk gerealiseerd met appartementen, eengezinswoningen tot vrijstaande villa’s aan toe.
De bouw van het plan is inmiddels in volle gang, met uitzondering van één gedeelte: het toekomstige adres voor de laatste 8 twee-onder-een-kapwoningen Waterbies 4 tot en met 18.
Deze woningen, gelegen aan het water, zullen in 3 verschillende bouwtypen uitgevoerd worden. Wil je zien hoe jullie toekomstige woning eruit komt te zien? In dit deelplan worden deze huizen nu ook al gebouwd!

Bouwtypes Zwarte Mees, Groenling en Koolmees worden uitgerust met een uitbouw aan de achterzijde, aangebouwde berging en parkeergelegenheid voor 2 auto’s op het eigen terrein. Binnen worden de woningen voorzien van een warmtepompinstallatie, vloerverwarming en zonnepanelen. Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG), dus zeer duurzaam wonen.
Kies je voor een woonkeuken aan de voorzijde of liever aan de achtertuinzijde? Wil je de tuin vergroten met een vlonder? 2e verdieping indelen met 2 extra slaapkamers, waardoor de teller op 5 komt? De keuze is aan jullie!

De woonoppervlaktes vanaf ca. 174 – 184 m2
Inhoud: vanaf ca. 663 m3 – 700 m3
Perceeloppervlaktes: vanaf ca. 294 m2 – 346 m2 eigen grond

ZWARTE MEES krijgt een mansarde (zogenaamde ‘gebroken’) kap in twee verschillende draairichtingen, waardoor de woningen onder dit dak compleet verschillende uitstralingen krijgen.

GROENLING doet zijn naam eer aan door zijn groene voorkomen en wordt direct voorzien van een dakkapel aan de voorzijde op de 2 verdieping.

KOOLMEES heeft eveneens 2 verschillende gezichten: statig en volledig uitgevoerd baksteen of modern met zandkleurige cementgebonden ‘houten’ planken.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 651.000,-
Aantal bouwnummers
2

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Herenhuis
Woonhuistype
Twee onder één kapwoning
Liggingen
Aan water, In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
174 m2
Perceeloppervlakte
322 m2
Inhoud van
663 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuinbreedte
1.300 m
Hoofdtuinlengte
400 m
Hoofdtuinoppervlakte
52 m2
Ligging hoofdtuin
Noordwest
Achterom
Ja

Bergruimte

Schuur / Berging
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Geen isolatie

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein
Parkeercapaciteit
2
Garage
Geen garage

De bouwnummers van het type Groenling

Waterbies 12 – Assendelft

Waterbies 14 – Assendelft