Type 2

€ 673.000,-

Omschrijving

De woningen hebben een oppervlak van ca. 237 m2 . Ze zijn hiermee ruim twee keer groter dan een gemiddelde woning, die doorgaans een woonoppervlakte heeft van ca. 110 m2. De glazen pui over de volledige achtergevel verbindt ‘buiten’ met ‘binnen’. Op de verdiepingen zorgen de grote raampartijen voor volop lichtinval.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 grote slaapkamers, waaronder een geweldige master bedroom met een eigen badkamer met toilet en voldoende ruimte voor een inloopkast. Op dezelfde verdieping bevindt zich een separaat toilet en een tweede badkamer. De vierde kamer is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine en droger, waardoor u uw wasgoed gemakkelijk vanuit de kamers op de juiste plek kunt opbergen.

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 royale slaapkamers. De kamers zijn voorzien van grote ramen. De kamers op deze verdieping zijn volwaardige slaapkamers, of te gebruiken als gastenkamer, werkkamer, persoonlijke gym of bijvoorbeeld gameroom. Zo zou de zolder zomaar eens de favoriete plek in huis kunnen worden.

De zeer ruime kavels maken het moeilijk om van een ‘tuin’ te spreken. De term ‘gaard’ of ‘hof’ lijkt meer op zijn plaats. De tuinen van de Vierschaar zijn alle gunstig gelegen ten opzichte van de zon. Door de ligging en de omvang is er altijd wel een plek waar u de zon of juist de schaduw vindt. Met een kaveloppervlakte van ca. 382 m2 heeft u ruimte voor een speelveld, buitenkeuken, veranda, ruim terras, fruitbomen. Misschien besluit u de traditie van de locatie voort te zetten en legt u een moestuin aan…

De kavel beschikt over een eigen garage en toegang. De garage meet maar liefst ca. 7,5 x ca. 4 meter. Hier heeft u de mogelijkheid om uw auto, fietsen en overige spullen in te stallen.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 673.000,-

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Villa
Woonhuistype
Twee onder één kapwoning

Indeling

Woonoppervlakte
237 m2
Perceeloppervlakte
468 m2
Inhoud van
900 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
Op eigen terrein
Garage
Vrijstaand steen
Garagecapaciteit
1 m2

De bouwnummers van het type Type 2