Zwarte Mees

1567 NB, Assendelft 1567 NB, Assendelft 1567 NB, Assendelft 1567 NB, Assendelft
€ 666.600,-

Omschrijving

ZWARTE MEES

Het type Zwarte Mees krijgt een mat zwarte mansarde kap in twee verschillende draairichtingen, waardoor ook de twee woningen onder dit dak compleet verschillende aangezichten en indelingen krijgen.

De woning met de mat zwarte mansarde kap beginnend op de 1e verdieping aan de voorzijde meet ca. 175 m2.
De woning met de deels groene voorgevel en het Frans balkon is ca. 182 m2 groot.
Op de kavels wordt naast de woningen tevens een aangebouwde berging/garage geplaatst en er is plek voor een oprit voor 2 auto’s per woning.

Van type Zwarte Mees worden 4 woningen gebouwd.
Inhoud: ca. 667 – 700 m3
Perceeloppervlaktes: ca. 294 m2 t/m ca. 325 m2 (eigen grond)

De brede achtertuinen zijn gelegen aan water en op het noordwesten gelegen.

Indeling:
Entree/hal met trapopgang, toiletruimte voorzien van hangend toilet en fonteintje, trapkast.
De woning heeft een ruime woonkeuken met gelegenheid tot het plaatsen van een lekker royale keuken en biedt daarbij nog goed de ruimte voor een gezellige eettafel. De woonkamer bevindt zich aan de achtzijde en wordt vanuit de bouw voorzien van een uitbouw. Een grote raampartij met openslaande tuindeuren geven toegang aan de achtertuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich de master bedroom met inloopkast, 2 slaapkamers aan de achterzijde en een ruime badkamer, die in de basis wordt voorzien van douche, wastafel en hangend toilet.

Vaste trap naar de tweede verdieping, daar bevindt zich in de grote open ruimte de opstelplaats voor de warmtepompinstallatie inclusief 200 liter boilervat, mechanische ventilatie en opstelplaats voor wasmachine en mogelijkheid voor een droger.

Badkamer en toiletruimte worden standaard voorzien van sanitair en betegeling. Alle verdiepingen in de woning krijgen vloerverwarming en de daken worden voorzien van zonnepanelen.

——————————–

In deelplan G van nieuwbouwwijk Kreekrijk in Assendelft wordt een gevarieerde woonwijk gerealiseerd met appartementen, eengezinswoningen tot vrijstaande villa’s aan toe.
De bouw van het plan is inmiddels in volle gang, met uitzondering van één gedeelte: het toekomstige adres voor de laatste 8 twee-onder-een-kapwoningen Waterbies 4 tot en met 18.
Deze woningen, gelegen aan het water, zullen in 3 verschillende bouwtypen uitgevoerd worden. Wil je zien hoe jullie toekomstige woning eruit komt te zien? In dit deelplan worden deze huizen nu ook al gebouwd!

Bouwtypes Zwarte Mees, Groenling en Koolmees worden uitgerust met een uitbouw aan de achterzijde, aangebouwde berging en parkeergelegenheid voor 2 auto’s op het eigen terrein. Binnen worden de woningen voorzien van een warmtepompinstallatie, vloerverwarming en zonnepanelen. Bijna Energie Neutrale Gebouwen (BENG), dus zeer duurzaam wonen.
Kies je voor een woonkeuken aan de voorzijde of liever aan de achtertuinzijde? Wil je de tuin vergroten met een vlonder? 2e verdieping indelen met 2 extra slaapkamers, waardoor de teller op 5 komt? De keuze is aan jullie!

De woonoppervlaktes vanaf ca. 174 – 184 m2
Inhoud: vanaf ca. 663 m3 – 700 m3
Perceeloppervlaktes: vanaf ca. 294 m2 – 346 m2 eigen grond

ZWARTE MEES krijgt een mansarde (zogenaamde ‘gebroken’) kap in twee verschillende draairichtingen, waardoor de woningen onder dit dak compleet verschillende uitstralingen krijgen.

GROENLING doet zijn naam eer aan door zijn groene voorkomen en wordt direct voorzien van een dakkapel aan de voorzijde op de 2 verdieping.

KOOLMEES heeft eveneens 2 verschillende gezichten: statig en volledig uitgevoerd baksteen of modern met zandkleurige cementgebonden ‘houten’ planken.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs
€ 666.600,-
Aantal bouwnummers
4

Bouwvorm

Objecttype
Woonhuis
Woonhuissoort
Herenhuis
Woonhuistype
Twee onder één kapwoning
Liggingen
Aan water, In woonwijk

Indeling

Woonoppervlakte
175 m2
Perceeloppervlakte
294 m2
Inhoud van
667 m3
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
3
Verdiepingen
3

Buitenruimte

Tuintypen
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuinbreedte
1.200 m
Hoofdtuinlengte
500 m
Hoofdtuinoppervlakte
60 m2
Ligging hoofdtuin
Noordwest
Achterom
Ja

Bergruimte

Schuur / Berging
Aangebouwd steen
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatie
Geen isolatie

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein
Parkeercapaciteit
2
Garage
Parkeerplaats

De bouwnummers van het type Zwarte Mees

Waterbies 4 – Assendelft

Waterbies 6 – Assendelft

Waterbies 16 – Assendelft

Waterbies 18 – Assendelft