Suppen, je hebt er vast wel eens van gehoord. SUP staat voor Stand Up Paddle en is een vorm van surfen waarbij je op een groot lang board staat en jezelf verplaatst met een paddle. Het zal je dan ook vast niet verbazen dat deze vorm van surfen is over komen waaien vanuit Hawaï. Waar wind- en kitesurfen veel training vergen is dat bij suppen niet het geval, blijven staan is het enigste wat je te doen staat. Suppen is sinds de uitbraak van de coronacrisis razend populair bij zowel jong als oud. Kortom, suppen is HOT!

Wil jij kans maken op een SUP board van Waikiki? Teken dan in de maand augustus een verkoopopdracht bij een van onze kantoren en maak automatisch kans op dit opblaasbare Stand Up Paddle Board.

Thomas Paardekooper

Thomas Paardekooper

De huizenmarkt is volop in beweging, dat geeft mijn werk als marketeer een mooie uitdaging. Het leukste onderdeel vind ik het creatief bezig zijn, inspelen op trends en ontwikkelingen en sparren met collega’s. Als je ziet dat een bepaalde werkwijze resultaat oplevert geeft dit een tevreden gevoel.