Roomspray Brantjes N°1

Maakt van jouw huis, ieders thuis!

Brantjes N°1 is een frisse, aandachttrekkende geur. De geur is opgebouwd uit verschillende citrusvruchten, ondersteund met een vleugje kaneel en tonen van warme muskus. Deze bijzondere combinatie is de ideale manier om jouw woning een luxe en warme sfeer te geven.

Bekijk de video

75% van onze emoties wordt bepaald door wat we ruiken

Een huis kan er van binnen nog zo fantastisch uit zien, maar onbewust letten we ook op wat we ruiken. Geur is namelijk het enige zintuig wat we niet kunnen uitschakelen, de neus staat in direct contact met de hersenen, welke emoties reguleert. Het toepassen van Brantjes N°1 zorgt ervoor dat andere aspecten die onze zintuigen prikkelen, zoals licht, geluid en inrichting, verder versterkt worden.

Geur zorgt voor emotie

Van een lekkere geur wordt elke omgeving naar een hoger niveau getild. De klant die een woning bezichtigt hoeft dat niet meteen op te merken. Het verschil wordt later gemaakt. De klant zal zich beter voelen, langer in de ruimte willen blijven en sneller interesse tonen in jouw woning. Ze komen letterlijk in de ''ja-modus''.

Voordelen van geurmarketing

  • Klantervaring wordt versterkt en geeft mensen een goed gevoel;
  • Verlengt de tijd dat mensen binnen blijven;
  • Onderscheidend vermogen;
  • Versterkt andere communicatie;
  • Herkenning en associatie verbeteren;
  • Aankoopintentie en aankoopbedrag nemen toe.

Wat doet geur met ons brein?

Instructies

Houd de fles rechtop en spray op meerdere plekken in de kamer om deze tot in de perfectie te parfumeren. Wij raden aan om voorafgaand aan een bezichtiging de verschillende ruimtes in de woning te voorzien van Brantjes N°1.

Ingrediënten

Citroen, petitgrain, sinaasappel, limoengras, spar, rozemarijn, salie, lelietje-van-dalen, musk, eikenmos, Braziliaans rozenhout en sandelhout.