Waarom stille verkoop

Er zijn verschillende redenen om je huis te verkopen via stille verkoop. Zo zou het kunnen zijn dat je jouw huis niet wilt tonen aan een breed publiek om privacy- of veiligheidsredenen. Een andere reden kan zijn dat je niet wilt dat de gehele buurt weet dat jouw huis te koop staat. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je alleen wenst te verkopen onder bepaalde voorwaarden, of dat je al een potentiële koper hebt gevonden.

Stille verkoop zorgt er dus voor dat jouw huis niet zomaar aan iedereen getoond wordt. Het huis verschijnt dus niet in onze etalage en op onze website.

Hoe werkt stille verkoop?

Wanneer je interesse hebt in stille verkoop kun je contact met ons opnemen door je aan te melden voor de kopers alert. Een van onze makelaars komt dan bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling van je huis. Tijdens het gesprek geef je jouw wensen aan, vervolgens gaan wij op zoek in ons riante bestand met woningzoekenden. Uiteraard verzorgen wij alleen de bezichtigingen met potentiële kopers waarvan een match vrijwel zeker is. Het kan natuurlijk zo zijn dat er iets meer tijd overheen gaat dan wanneer je kiest voor actieve verkoop, maar de kans op succes is groter! Mocht je na een tijdje toch over willen stappen op actieve verkoop is dat geen probleem.

De voordelen van stille verkoop

  • Geen marketingkosten;
  • Geen bord in je tuin;
  • Geen last van nieuwsgierige mensen;
  • Meer kwalitatieve bezichtigingen.

Kopers alert

Wij nemen contact met je op wanneer we kopers voor jouw huis hebben.

Wil je geen ”te koop” bord in de tuin, maar sta je wel open voor verkoop van je huis voor het juiste bedrag? Meld je dan aan voor de Brantjes Kopers Alert. Een van onze makelaars komt bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling. Vervolgens gaan wij op zoek in ons bestand met woningzoekenden. Hebben wij een potentiële koper gevonden? Dan bepaal je zelf of je een eventuele onderhandeling wilt starten.

Hoe werkt het?

  1. Jij meldt je huis bij ons aan via bovenstaand formulier, vervolgens nemen wij contact met je op om een afspraak te maken voor een vrijblijvende waardebepaling.
  2. Wij zetten het huis in onze database, maar niet op de website en de etalage.
  3. Vervolgens gaan wij op zoek in ons bestand met woningzoekenden.
  4. Vinden wij een geschikte kandidaat of meld zich iemand die op zoek is naar een huis zoals die van jou? Dan nemen wij weer contact met je op en spreken we alles door.
  5. Vervolgens bepaal je zelf of je met de koper in contact wilt komen.

Wie zou je willen spreken?

Raymond Westra

Brantjes Heemskerk

Register Makelaar

Lars Verhoef

Brantjes Beverwijk

Register Makelaar-Taxateur/ Vestigingsmanager

+

Andere medewerkers