Waardebepaling

Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling van je huis. Nadat je via onderstaand formulier een afspraak hebt gemaakt praten onze makelaars bij jou thuis je bij over de huidige stand van zaken op de woningmarkt. Op basis daarvan kunnen we je een deskundig advies geven over de optimale verkoopprijs en de meest effectieve verkoopstrategie voor jouw woning.

Het is belangrijk om te benadrukken dat een waardebepaling geen taxatie is. Het is echter wel een belangrijke en vrijblijvende eerste stap in het verkooptraject. We willen je graag inzicht geven in de waarde van je huis en je helpen bij het bepalen van een realistische verkoopprijs die aansluit bij de huidige marktomstandigheden.

Samen zullen we de mogelijkheden bespreken en je begeleiden bij het succesvol verkopen van je woning.

Maak een afspraak

Waarom een waardebepaling van je huis?

Verkoopplannen huis:

Wanneer je overweegt om je huis te verkopen, is het essentieel om de waarde van je huis te kennen. Een waardebepaling geeft je een realistisch beeld van wat je huis waard is in de huidige woningmarkt. Hierdoor kun je samen met een van onze makelaars een goede verkoopprijs bepalen en ervoor zorgen dat je huis niet te laag of te hoog geprijsd wordt. De juiste verkoopprijs zorgt vervolgens voor;  meer kijkers, snellere verkoop en mogelijk een hogere verkoopopbrengst.

Financiële planning

De waarde van je huis is een belangrijke factor in je financiële planning. Als je weet wat jouw huis mogelijk zou kunnen opbrengen wanneer je het verkoopt, krijg je ook beter inzicht in je financiële mogelijkheden bij de aankoop van je nieuwe huis.

Wie zou je willen spreken?

Nicky Maarschalk

Brantjes Velsen

Commercieel medewerker

Jan Pronk

Brantjes Beverwijk

Kandidaat Register Makelaar-Taxateur

Judith Scheepers

Brantjes Wormerland

Commercieel medewerker

Petra Horvat

Hypotheekshop Beverwijk

Erkend Hypothecair Planner

+

Andere medewerkers