Maak kans op een weekend Ford Mustang rijden!

De Ford Mustang heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, deze iconische muscle car uit de jaren zestig kent iedereen. De oude tijden herleven in de nieuwe Mustang. De ruige eenvoud van het oerconcept heeft plaats gemaakt voor de nieuwste technologieën. Wat gebleven is, is de puurheid van het rijden in een echte Mustang. En dat kun jij ervaren!

Unieke ervaring

Deze zomer maak jij kans om een weekend lang in de iconische Ford Mustang te rijden. Wij zorgen er voor dat je ook daadwerkelijk een goede reden hebt om kilometers te maken. Op zaterdag rijd je namelijk naar het fantastische Kasteel Engelenburg waar je heerlijk in de watten wordt gelegd. Dit viersterrenhotel vind je aan de rand van de Veluwe, dé perfecte locatie om te touren in jouw Mustang!

Actievoorwaarden
Brantjes Makelaars Wormerland

Hoe maak je kans?

Deze actie is alleen geldig voor onze vestiging in Wormerland. Wanneer je een definitieve verkoop opdracht hebt getekend in de maand augustus of september, maak je automatisch kans op deze fantastische prijs. Erik komt graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling van je woning. De waardebepaling kun je aanvragen via onderstaande button.

Dekkerautogroep Zaandam

Dekkerautogroep is sinds de oprichting in 1923 een van de meest succesvolle Ford dealers in Nederland. Gestart vanuit twee autobedrijven in Zaandam vind je ons tegenwoordig in acht vestigingen door heel Noord Holland. Hier laten wij je graag kennismaken met ons professionele team en onze toegewijde service. De vestiging in Zaandam is tevens een FordStore waar alle premium modellen zijn gepresenteerd zoals de Ford Mustang en de Vignale-lijn.

Wie zou je willen spreken?

Aniska Broers

Brantjes Wormerland

Commercieel medewerker

Amy Hollenberg

Brantjes Zaanstad

Commercieel medewerker

Erik Hempenius

Brantjes Wormerland

Register Makelaar-Taxateur/ Vestigingsmanager

Ilona Boogaard

Brantjes Zaanstad

Commercieel medewerker