De Hypotheekshop

Brantjes Makelaars is onderdeel van de Brantjes Groep, waarin vier partners samenwerken. Eén van hen is De Hypotheekshop, een bekende speler op het veld van de hypothecaire mogelijkheden. De Hypotheekshop maakt deel uit van een landelijke organisatie en heeft onder andere een vestiging in Beverwijk. Op de website van De Hypotheekshop vind je bijvoorbeeld informatie over hypotheekvormen, verantwoord lenen en een rekenmodel voor het berekenen van je maandlasten.

Naar onze hypotheekshop
Terug naar brantjesmakelaars.nl

Hoe kunnen we je helpen?

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen. Of je nu starter bent op de woningmarkt, of je hypotheek wenst over te sluiten, onze hypotheekadviseurs zijn je graag van dienst bij de volgende stap in je leven.

Ik wil graag…

Direct afspraak maken

Waarom kiezen voor De Hypotheekshop

Compleet en onafhankelijk advies

De Hypotheekshop is volledig onafhankelijk, geeft ongekleurd advies en een duidelijk antwoord op elke financiële vraag. Onze hypotheekadviseur vergelijkt voor jou hypotheken, rentetarieven en voorwaarden van vrijwel alle aanbieders.

Vrijblijvend kennis maken.

Kennis maken is bij ons altijd vrijblijvend, wij vinden namelijk dat je alleen persoonlijk financieel advies kunt geven wanneer je weet wie er tegenover je zit. De kosten voor dit kennismakingsgesprek zijn voor onze rekening.

De 5 voordelen op een rij.

  • Duidelijk verhaal;
  • Compleet en onafhankelijk advies;
  • Het beste advies voor jouw persoonlijke situatie;
  • Vrijblijvend kennismaken;
  • Altijd dichtbij.

Onze medewerkers

Ed Kas

Hypotheekshop Beverwijk

Erkend Financieel Adviseur

Marcel Knook

Hypotheekshop Beverwijk

Erkend Financieel Adviseur

Petra Horvat

Hypotheekshop Beverwijk

Erkend Hypothecair Planner

+

Andere medewerkers