In deze video zijn we te gast bij Diana. Diana woont samen met haar man Jan in een levensloopbestendige woning en is afgelopen jaar verhuisd van Velserbroek naar Heemskerk. Brantjes Makelaars heeft geholpen met het verkopen en aankopen van hun toekomstbestendige woning. In het interview vertelt Diana over haar woonwensen en wat haar motieven zijn geweest om uiteindelijk te verhuizen en niet te verbouwen.

Download het magazine!

Wil je de stap naar levensloopbestendig wonen maken, maar weet je niet goed waar te beginnen? Wij helpen je op weg. Download de whitepaper om een beter beeld te krijgen van jouw woonwensen.

Anouk Hellingh

Anouk Hellingh

Bij hard werken hoort goede ontspanning. Naast werk vind ik het heerlijk om fysieke grenzen op te zoeken. Ik ben een sportliefhebber, die altijd opzoek is naar avontuur. Een rondje op de motor behoort ook zeker tot een van mijn geluksmomentjes. Social media is wat mij betreft de uitgelezen manier om deze geluksmomentjes te delen en kracht bij het bedrijf te zetten. Ik ga graag de uitdaging aan om out of the box te denken en hiermee onze branding naar een hoger niveau te tillen.